Sjove, hyggelige og sved-dryppende aktiviteter, du kan lave hjemmefra

Tiden kan blive lang, når vi er hjemme fra job, praktik, frivilligt arbejde eller dagtilbud. Vores hverdag ser helt anderledes ud, og tiden kan blive lang. Derfor har vi samlet tre lister til dig her, som Aalborg FRI-TID har lavet.

Sjove og sunde ideer til aktiviteter hjemmefra

Vil du gerne have lidt sved på panden? Så finder en liste med sjove videoer, Facebooksider og blogs, hvor både kendte, eksperter og trænere viser, hvordan vi kan bevæge os og holde gang i kroppen, selvom vi går derhjemme. Det er et sjovt, hyggeligt og sundt input, hvis tiden går lidt langsomt, nu det meste af Danmark er lukket ned.

Hyggelige aktiviteter der holder humøret højt og kreativiteten i gang

Er du mere i hyggestemning, og vil du gerne have nogle gode ideer til, hvad den ekstra tid skal bruges på? Aalborg FRI-TID har samlet en liste med sjove, kreative og hyggelige aktiviteter, du kan lave hjemmefra. På listen finder du alt fra fællessang og gratis filmtjenester til ballet og kartoffeltryk.

Samvær på afstand

I denne tid skal vi stå sammen ved at holde afstand. Det er derfor vigtigt, at vi ikke mødes med vores venner, familie og andre, men det betyder ikke, at I ikke kan have kontakt til hinanden – tværtimod! Aalborg FRI-TID har samlet forskellige ideer til, hvordan FRI-TIDvenner kan være sammen, selvom de sidder hjemme ved jer selv. Og det kan vi andre blive inspireret meget af!