Vi vil så gerne høre fra dig!

Du er altid velkommen til at kontakte os! Du kan fange os på telefonen mellem klokken 09.00 - 14.00.

Telefon: 9931 5374.

Du kan også skrive sikkert til os ved at klikke her (MitID).

Hvis du gerne vil have fat i en bestemt medarbejder, så kan du finde vores telefonnumre her. Samtidig kan du også lære os lidt bedre at kende! Vi har nemlig alle sat ord på, hvad der er det allerbedste ved at samarbejde med jer, og hvorfor vi synes, at det vi gør sammen er rigtig vigtigt!

Anne Sophie

Anne Sophie

Telefon: 2520 5395
Leder

Det rette match, er det vigtigste hos os. Forventninger og ønsker skal passe sammen, og værdien af et samarbejde skal være tydeligt for alle parter. Ansvar, kollegaskab og logistik har også stor betydning for, at brikkerne falder på plads. At finde det rette match kan tage tid, og derfor er der ingen tidsbegrænsning på vores forløb.

Berit

Berit

Telefon: 2520 5353
AKTIV koordinator

Vi får de gode idéer sammen! Du behøver ikke have alle svarene på forhånd, når du henvender dig til os. Dét du interesserer dig for, tager vi udgangspunkt i. Det kan være din hobby, særlige arbejdsopgaver eller en branche, der fascinerer dig. På den baggrund får vi sammen de gode idéer til dit fremtidige job.

Nikolaj

Nikolaj

Telefon: 2520 5370
AKTIV koordinator

Jeg glæder mig til, at vi sammen skal dykke ned i det, der er meningsfuldt for dig. I Aalborg AKTIV er det nemlig dine drømme, der sætter dagsordenen. Sammen finder vi ud af, hvad der skaber allermest mening for dig i din hverdag, og så går vi efter det! I fællesskab får vi nemlig din drøm til at gå i opfyldelse.

Tine

Tine

Telefon: 2520 1911
AKTIV koordinator

Hos Aalborg AKTIV strikker vi unikke jobs og meningsfulde aktiviteter sammen, så de passer perfekt til dig. Vi har ingen jobbank eller opslåede stillinger. Uanset om du søger et job, fritidsaktivitet eller frivilligt arbejde, så vil det være tilpasset dine ønsker, evner og behov. På den måde sikrer vi bedst, at du trives.

Martin

Martin

Telefon: 2520 5396
AKTIV koordinator

Dit drømmejob er målet. Sammen med de helt rigtige medspillere, går vi efter det mål! Samspillet mellem dig, mig, dit netværk, virksomheder, foreninger og frivillige organisationer er afgørende for, at vi sammen kan skabe dit drømmejob. Når vi spiller sammen, opstår der nye muligheder, og vi får glæde af hinandens styrker.

Stine

Stine

Telefon: 2520 5398
Kommunikationskoordinator

Sammen skal vi inspirere andre til at følge deres drømme. Det er det vigtigste i mit arbejde. Derfor har jeg altid de gode fortællinger om vores samarbejde i kikkerten. Når vi sammen sætter ord og billeder på jeres fortællinger, så kan vi inspirere andre til at starten rejsen mod deres drømmejob.

Marianne

Marianne

Telefon: 2222 3963
AKTIV koordinator

Sammen stiller vi skarpt på det, du er god til, og det du brænder for. Vi snakker om de ting, du har svært ved og gerne vil blive bedre til. Når vi har fået gode snakke om alt det, så går detektivarbejdet i gang! I fællesskab skal vi nemlig finde frem til præcis det sted, hvor dine kompetencer kommer i spil, og hvor du gør en forskel!

Kristian

Kristian

Telefon: 2520 5372
AKTIV koordinator

Når vi sammen begynder rejsen mod dine drømme, så ved vi ikke altid på forhånd, hvor slutdestinationen er. Det bliver vi klogere på sammen undervejs, når vi undersøger alle de spændende muligheder, der åbner sig. Og så hjælper vi dig naturligvis med at lande godt og sikkert, når vi har fundet det sted, der er det helt rette for dig.

Mariann

Mariann

Telefon: 2520 5371
AKTIV koordinator

En vigtig del af vores arbejde er, at vi står ved din side. Vi følger dig undervejs i din beskæftigelse, og vi er til rådighed i det omfang, du har brug for. Du kan altid komme til os med tvivl, spørgsmål eller ønsker om forandring i din beskæftigelse. Vores dør og telefon er altid åben - og vi glæder os til at tage imod dig.

Anders

Anders

Telefon: 2021 3448
AKTIV koordinator

Har du en gammel drøm om et job, som du af forskellige årsager har skudt til hjørne? Så vil jeg rigtig gerne pumpe nyt luft i den drøm sammen med dig! I fællesskab tager vi en god snak om, hvordan dit drømmejob ser ud, og så går vi sammen på jagt efter den arbejdsplads, der kan gøre den til virkelighed.

Jacob

Jacob

Telefon: 2520 5397
AKTIV koordinator

Skal vi skrive din nye historie sammen? Måske har du allerede haft et job, der ikke var det rette for dig. Måske er der sket forandringer i dit liv. Uanset hvad der tidligere er sket, så betyder det ikke noget hos os! Hos os kigger vi nemlig ikke på din forhistorie. Vi kigger kun fremad, så vi i fællesskab kan finde det perfekte job til dig!

Karin

Karin

Telefon: 2520 5389
Konsulent

I Aalborg AKTIV har vi ja-hatten på! Vi siger altid ja til dem, der ønsker et forløb hos os. Vi takker altid ja til samarbejder, der skaber værdi for vores målgruppe. Selvom én arbejdsgiver siger nej, så tror vi, at den næste siger ja. Og når nogen spørger: Er alting godt nok skræddersyet til den enkelte hos jer? Så svarer vi stolte: JA.