Vi vil så gerne høre fra dig!

Du er altid velkommen til at kontakte os! Du kan fange os på telefonen mellem klokken 08.30 - 15.00.

Telefon: 9931 5374.

Hvis du gerne vil have fat i en bestemt medarbejder, så kan du finde vores telefonnumre her. Samtidig kan du også lære os lidt bedre at kende! Vi har nemlig alle sat ord på, hvad der er det allerbedste ved at samarbejde med jer, og hvorfor vi synes, at det vi gør sammen er rigtig vigtigt!

Berit Thuen

Berit Thuen

Telefon: 2520 5353

En person, der har gjort indtryk på mig, var en kvinde, som havde et ønske om at kunne bidrage med noget. Men hun havde ikke fået muligheden for det. Ved at udfordre systemet, fandt jeg lige det, der gav mening for hende.
Jeg er glad - og faktisk lidt stolt over – at jeg har kunnet være med til det.

Mariann Højgaard Jensen

Mariann Højgaard Jensen

Telefon: 2520 5371

Det, der driver mig, er at lave match, som lykkes! Når jeg leder efter det helt rigtige match mellem arbejdsgiver og medarbejder, møder jeg mange forskellige mennesker. Og jeg bliver altid mødt med stor åbenhed og overskud. Det resulterer tit i et samarbejde, hvor både virksomheden og den nye medarbejder udvikler sig.

Kristoffer Sørensen

Kristoffer Sørensen

Telefon: 2520 5372

Det er fedt at tage sig tid og lytte til den enkeltes drøm. Når jeg får lov til det, føler jeg mig heldig. Jeg brænder for at finde det helt rigtige match. Og sammen kan vi finde en kreativ løsning, som passer den enkelte rigtig godt. Det giver mig lyst til at fortsætte, når nogen kommer tilbage med en god og positiv fortælling, efter de har været hos os.

Karin Leth Kristensen, leder

Karin Leth Kristensen, leder

Telefon: 2520 5389

Når tingene lykkes her, og jeg ser et glimt i øjet hos folk, fornemmer jeg en oprigtig glæde. Det gør mit arbejde meningsfuldt! Alle de mennesker, vi er her for, har allerede givet Aalborg AKTIV så meget. Det bekræfter mig i, at det vi gør giver mening. Og det bekræfter min tro på, at der så mange ressourcer og potentialer, som slet ikke er foldet ud endnu!

Jacob Abel Kofoed

Jacob Abel Kofoed

Telefon: 2520 5397

Jeg har personlig erfaring med store ændringer i livet, derfor ved jeg hvor meget livsglæde et drømmejob kan give. Jeg glæder mig meget til at være med i processen, hvor jeg kan være en del af vejen tilbage til arbejdsglæde. Det der giver mig arbejdsglæde er når tingene lykkes, derfor har jeg stor fokus på den enkelte og dennes behov og drømme.

Martin Langballe

Martin Langballe

Telefon: 2520 5396

Når jeg er med til at opfylde drømme og samle folk, føler jeg, at jeg gør en forskel. Aalborg AKTIV handler om at være en øjenåbner. Vi skal være med til at se nye muligheder og få personer med handicap med i mange forskellige fællesskaber. Det handler om at få øje på alt det, et menneske kan - ikke kun på arbejdsmarkedet, men også i foreninger og fritidslivet.

Anne Sophie Lund Skibsted

Anne Sophie Lund Skibsted

Telefon: 2520 5395

Det nære samarbejde med de mennesker, der kommer her, optager mig rigtig meget.
Sammen tænker vi i kreative og fleksible løsninger, når vi går nye veje. Det, synes jeg, er mega spændende! Mit arbejder giver så meget mening, når jeg ser, hvad det kan føre til. Og jeg oplever, hvordan det kan blive til en sneboldeffekt, som smitter af på mange andre ting.

Sofie Wamberg Broch

Sofie Wamberg Broch

Telefon: 2520 5398

Jeg er glad for at fotografere og skrive, så I kommer måske til at møde mig med kamera og kuglepen, når jeg opsøger de gode historier om at lade drømmen arbejde. Jeg drømmer om at dele fortællinger om jeres drømme og gode oplevelser med meningsfuld beskæftigelse. Jeg håber, at vi sammen kan udbrede kendskabet til Aalborg AKTIV, så andre også kan få glæde af det i hverdagen.

Stine Gregersen

Stine Gregersen

På barsel

Jeg sætter ord og billeder på jeres drømme om beskæftigelse, og derigennem kan vi sammen øge kendskabet til Aalborg AKTIV, så endnu flere kan få glæde af vores hjælp, og det er vigtigt for mig. Så jeg suser afsted med notesblokken under armen og kameraet i hånden for at møde dig og din arbejdsgiver, hvis I vil dele jeres solstrålehistorie med mig og omverden!

Hanne Skriver

Hanne Skriver

Telefon: 2520 5370

Efter mange års erfaring, er dette arbejde utrolig givende for mig. En oplevelse, der rørte mig dybt, var et tilfældigt møde med en mands bekendte. Han fortalte mig, at han ikke havde set sin ven så glad i mange år. Senere så jeg samme mand være glad og udadvendt på sin arbejdsplads. Og det er lige netop den slags oplevelser, der giver mig en fantastisk arbejdsglæde!