Sarah

Sarah ville gerne have et arbejde, så det gik hun på udkig sammen med Martin fra Aalborg AKTIV. De to var på besøg mange forskellige steder, blandt andet et plejehjem og et par kantiner, men Martin kunne godt mærke på Sarah, at det ikke var det helt rigtige. Men så kom de til Mødrehjælpen.

Hos Mødrehjælpen kunne Martin se, at Sarah lyste op og smilede. På væggen hang der nemlig et billede af Kronprinsesse Mary, og det gjorde, at Sarah følte sig hjemme med det samme. Så hun sagde hurtigt ”ja” til at begynde i frivilligt arbejde her. Hos mødrehjælpen hjælper de mødre, som har det svært. Sarah hjælper blandt andet med at lave de startpakker, som de giver til nybagte forældre og deres børn.

Godt samarbejde

Sarah har det rigtig godt ved Mødrehjælpen. Efter et halvt års tid blev hun glædeligt overrasket med et tilbud om at blive en del af det faste team. Det sagde hun også hurtigt ”ja” til.

I dag arbejder Sarah og Mødrehjælpen så godt sammen, at det kører næsten uden støtte fra Aalborg AKTIV. Det er vi rigtig glade for!