Martin Sørensen

Jeg har altid drømt om at arbejde med EDB

Mit navn er Martin sørensen. Siden jeg var 14 år har jeg interesseret mig for computer og siden da har altid drømt om at arbejde med EDB.

Idag arbejder Martin som IT-medarbejder på Gl. Hasserisskole, hvor han hjælper med praktiske opgaver ift. soft- og hardware på elevernes computere. Dertil kan elever spørge ham til råds, hvis der er problemer med deres computer eller Ipad.

At arbejde med IT support har jeg ledt efter længe, men det har taget mange år at finde det rigtige arbejde. Endelig er det lykkes. Det er det bl.a. via Aalborg AKTIV, som har strikket et forløb sammen og været bindeledet mellem mig og skolen. Jeg startede i praktik i tre måneder og blev herefter tilbudt en fastansættelse på ubestemt tid.

Michael, som er IT-ansvarlig på Gl. Hasseris skole og Martins nærmeste kollega beskriver; “Martin er utrolig pligtopfyldende og det er dejligt at se, hvordan han brænder for sit arbejde og virkelig gerne vil det.

Jeg er glad hver gang jeg møder ind, jeg stråler af glæde. Jeg er også glad når jeg kommer hjem efter en god dag og er glad for at jeg har noget at stå op til næste morgen. Min fremtid ser lys ud, om 3 år sidder jeg nok stadig her på kontoret, så der kan i nok finde mig..

Forløbet med Martin er for os (Aalborg AKTIV) et godt eksempel på, at man aldrig skal smide sine drømme i skraldespanden. Gennem en målrettet, vedholden og kreativ proces, så skal mulighederne nok opstå. Vi følger jævnligt op sammen med Martin og Michael og oplever glædeligt hvordan der hele tiden er fokus på at tilpasse opgaverne så de matcher Martins kompetencer og interesser.